rusya iş ilanları
Bağımsız İş Fırsatı! Kimleri Arıyoruz ?
* İlk olarak, insan ilişkileri iyi kişiler arıyoruz. Biz pozitif ve saygılı insanlarla çalışmak istiyoruz.
* İkinci olarak genç tavra sahip kişilerle çalışmak istiyoruz. Genç tavır; yaş olarak genç olmak demek değildir. Genç tavır; pozitif olmak, açık görüşlü ve öğretilebilir olmak demektir.
* İş etiğine ve iş ahlakına uyan kişiler arıyoruz. Kolaycılığa kaçmayan, köşe dönmeci olmayan, başkalarının hak ve değerlerine saygılı, yasalara ve kurallara uyarak çalışacak düzgün insanlar arıyoruz.
* Biz öz disipline sahip kişiler arıyoruz. Özellikle evden çalışıyorsanız; TV, video, internet, çocuklarınız, eşiniz ve başka birçok dikkatinizi dağıtacak şeyler vardır. Çalışma düzen ve disiplinine sahip kişiler arıyoruz.
Eğer bunlar sizi tarif ediyorsa;
bu fırsat tam size göre olabilir.
Kendinizi Dinleyin !
* İnsan ilişkileriniz iyi ise,
* Pozitif ve saygılı iseniz,
* İş etiğine uyan biriyseniz,
* Öz disipline sahipseniz,
* Hayalleriniz varsa,
* Nedenleriniz varsa,
* Hedefleriniz varsa;
Gsm: 0539 585 44 69
bu dediniz hepsi bende varda ama ne iş yapacağız güzel kardeşim açıklama yaparsanız çok menmun olurum ?
merhabalar 1973 istanbul doğumluyum 22 senelik ağır vasıta şöförüyüm makam şöförlüğü yaptım özel bir şirkette teknik elamanı olarak çalışıyorum. 2 oğlum var onları okutmakta zorlanıyorum insanlarla ilişkilerim iyidir referanslarım vardır. Yurt dışında çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1979 dogumluyum ekmek ustasıyım yurt dışında iş arıyorum çalışcak ekip arkadaşlarımda var
evt tamda bu demek herhalde 25 yaşındayım ithalat ihracat lojıstık işi yaptım şöförlük var
ehliyet var geçmişimde sıkıntı yaşadığım hiç bir iş yeri olmadı fazla iş değişmedim.
1989 van doğumluyum mersinde ikamet ediyorum gümrükleme şirketinde çalışıyorum
hayallerinin ve geleceğin peşinde olan biriyim pozitifliğimi karşımdaki insanlar bilir hayata ve insanlara değer veren dostluğu arkadaşlığı biriyin ararsanız sevinirim teşekürler kolay gelsin
rusyada çalışacak elemen aranıyor