tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler

tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler

TEFECİLİK YAPANLAR VE TEFECİ ARAYANLAR İLANLARI : Bankadan değilde tefeciden faizli borç almak istiyorum diyenler, tüm tefecilikle ilgili ilanları burada bulabilirsiniz, tefeciyseniz yada tefecilik yapıyorum diyorsanız, burada tefecilikle ilgili ilan bırakabilirsiniz. internetten tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler. borç para veren, düşük faizli, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 100, 200, 500 milyar gibi rakamlar borç verebilecek tefeciler arayanlar. tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler iş ilanları.

Arananlar:

  1. HİLAL
    Kas 10th, 2015 13:31

    İyi gunler ben samsunda yasiyorum devlet memuruyum acil 65000liraya ihtycm var 800_1000lira arasi odeme yapabilirim aylik …lutfen yardimci olur musunuz… En gec carsamba gunune kadar… Bankadaki borclarimi temizleyip tek biyer olmasini istiyorun.iyi gunlee

    • ismail
      Oca 16th, 2016 15:04

      adım ismayil samsunluyum bekarım hanımefendi bana da para lazım hala bir tefeci bulamadım bana para vermek isteyen okurların tekliflerini bekliyorum acil 15bin tl

  2. gökhan can
    Kas 19th, 2015 17:53

    Merhabalar iş kurmak istiyorum ama ipotek vereck bi taşınır yada taşınmazım yok acil 150.000 tl ye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ödemeyi telefonda konuşuruz.0532 523 25 02

  3. Kredi
    Kas 30th, 2015 20:12

    Selamun aleykum cümleden arkadaşlar paraya ihtiyacı olan arkadaşlara tanıdık vasıtasıyla kredi cektirilir sadece akbank Finansbank odeabank garanti ve yapıkredi bankalarından cekim yaptırabiliyoruz %10 komisyonla calısıyoz ve i paranızı kendiniz cekip banka hesabımıza işlem sonrası havale edebilirsiniz tek şart sorunsuz çalıştığınız bi kredi kartına sahip olmanız

    • SUKRİYE
      Ara 4th, 2015 16:33

      kredi yi nasıl kullandırıyorsunuz bilgi alabilir miyim şu an borcumun fazlalığından kredi alamıyorum ama takipte değilim gecikmem şimdilik yok ama kredi alamazsam olacak teşekkürler

    • Murat köse
      Ara 4th, 2015 18:29

      Merhaba, Acil olarak 10.000 tl ihtiyacım var aktif kullandığım kredi kartı ve üzerime kayıtlı olan evimi teminat gösterebilirim lütfen kısa zaman içinde bilgi vermenizi rica ederim.

    • yardımcı
      Ara 5th, 2015 23:03

      sizlerre yardım için buradayız sadece 100tl verip paranıza para katın sizde kazanın bize ulaşın

    • Selman
      Oca 6th, 2016 01:17

      Kullandığım kredi kartları var sorunsuz bana yardımcı olabilirmisiniz

    • Furkan
      Oca 9th, 2016 21:26

      S.aleykum kredi kartlarim duzenli odwniyor fakat bankalar kredi vermiyorlar .ve bana 10000 tl kredi lazım . ben size kredim çıktigi taktirde %15 komisyon verebilirim . lutfen yardımci olursaniz sevinirim.

  4. ismail
    Ara 12th, 2015 15:51

    Oncelikle merhaba ben bnm bir keredim vardi simdi iki oldu iki olmanin sebebide su. Bnm cok yakin bi arkadasim vardi onu evlendirmek icin ona 15 bin keredi cektim ve turkiye disina ciktim yaklasik 1 aydir istambuldayim ve malesef ona cektigim keredi avukatlik olmus ve kendiside ortalikta yok ve iki kerediyi odemem cok zor oluyor ve sizden ricam ben bu iki krediyi bir odeme yapmak istiyorum para konusuna gelince 4 yildir bir sirketeyim ve bu gune kadarda sikinti cekmedim 2.500 mas aliyorum ve yetistirmemde cok zor onun icin sizden 50 bin nakit istiyorum faiziniz sartiniz nedir bilmiyorum ama ben raziyim kabulum gerekeni donerseniz cok sevinirm

  5. Volkan yılmaz
    Ara 12th, 2015 18:16

    Arkadaşlar merhaba acil krediye ihtiyaci olanlara yardimci olabilirim konut ve tuketici kredininde tuketici kredisinde %20 konutta ise %5ile calusiyorum. . Kredinizi cektikten sonra komisyonumuzu sizden talep ediyoruz. . Yardimci olabilicegim tuketici kredileri!1) Yasal takibe girmiş ama borcunu kapatmış olucak. .2)kredisi vardir maaşı yetersiz kaliyodur 2inci kredi cekmesine vs. . Konuonutta ise çok onemli degil sadece acikta takibi olmasin yeterli antalyadayim farkli sehirlerdede kullandirim yapabiliyorum. Yalniz 6aylik sigorta sart tuketici kredisinde.

    • serdar
      Ara 17th, 2015 15:16

      Selamlar Volkan bey, acil olarak 20 bin tl nakite ihtiyacım var devlet memuruyum ayrıca dışarda dükkanım var acil dönüş yaparsanız sevinirim

    • ibrahim
      Oca 3rd, 2016 13:20

      krediyi çektirebilcek kim var nasıl irtibata geçeriz…

    • Ersel
      Oca 5th, 2016 12:13

      Iyi gunler. Bana acil 20 bine kadar nakit lazim. Kimler denediyse kredi cikartamadi. Daginik bir sürü borcum var. Turkcell hattim vardi yasal takip baslamadan kapatmam gerek. Komisyonunuz ne olursa olsun raziyim. Bir defa 1000 lira kaptirdim tlfnlarima cevp vermedi. Bursa dayim. Allah rizasi icin yardimci olun. Volkan YILMAZ bey derdimi anlattım yardimci olabilirmisiniz.

    • sevgi
      Oca 8th, 2016 17:45

      size nasıl ulaşabilirim 25.000 ihtiyacımve evime haciz gelmek üzere lütfen yardımcı olun senetle vs. öderim faiz kabulum kredi çktığı zaman komisyon fazlasınla öderim

    • aslı
      Oca 18th, 2016 09:06

      Volkan bey bana acil ulasabilirmisinjz lutfen

  6. Özgür Açık
    Ara 19th, 2015 18:29

    İşkur destekli istanbul/merter semtinde bayan kuaförü açmak için 2 aylık 20.000 ytl gerekli ilgilenenler ayrıntıları görüşelim

  7. Nesibe
    Ara 23rd, 2015 00:22

    Acil olarak 50.000 tlye ihtiyacım var lütfen ödemeleri konuşabiliriz çalışmıyorum üstüme her hangi kayıtlı bir ev araç vs.yok

  8. ziya kalaycı
    Ara 28th, 2015 14:31

    ist.tıp fak. kimyagerim 18 yıllık devlet memuruyum net gelir3400 tl skor düşüklüğü nedeniyle kredim çıkmadı avukatlık durum vardı ama kapattım borcum yok senetle veya uygun ödemelerle çok acil 7500 tl lazım

  9. gökhan
    Ara 30th, 2015 16:15

    merhaba ,

    eskişehirde ikamet etmekteyim , özel bir şirkette çalışmaktayım , 5000 tl lik acil nakit ihtiyacım bulunmakta , bankalar kredi talebine olumsuz dönmekte , eğer yardımcı olabilecek varsa detaylar için dönüş yapınız lütfen , aylık 500-750 tl şeklinde geri ödeme yapabilirim

  10. yildirim
    Oca 1st, 2016 21:22

    Çok acil 250.000.00 tl ihtiyacim var.tüm kredi ve k.kartlarını tek elde toplamak istiyorum..aylık 2500 tl ödeme yapabilirim…ilgileden mail atabilir….

  11. umut
    Oca 3rd, 2016 13:42

    Merhaba Herkese ,
    halen maddı sıkıntınız ve nakıt arayısınız devam edıyorsa bana ad soyad yasadıgınız sehır talep ettığınız meblayı ve iletişim telinizi maıl atarrsanız size yardımcı olurum.
    Iyı gınler dılerım

    • Erkan AKIN
      Oca 5th, 2016 11:02

      Umut bey merhabalar benim durumum kısaca söyle uzun bir süre yurt dışında yaşadım bundan dolayı hiç bir bankayla baglantım yol kredi notum yok sadece para havalesi gibi seyler var.Bodrum da ikagmet ediyorum meslegim yat kaptanlıgı turizim üzerine .Benim acil 8000 veya 10000 tl ihtiyacım var geri ödemede sıkıntım yok sezon içersinde bütün hesabı kapatırım bana yardımcı olursanız sevinirim . iyi günler.

    • Sabri
      Oca 6th, 2016 14:36

      Umut Bey, ben Sabri Düzce’de ikamet ediyorum, bugün için bana çok ama çok acil 15.000 tl lazım, Allah rızası için yardımcı olurmusunuz bana lütfen, bu akşam ödemem gerek bu meblayı. geri ödeme için 15 binlirayı size 24 ayda 20 bin olarak öderim, varsa öyle bir imkanınız lütfen bir el uzatın ne olur… çok zor durumdayım, Allah aşkına :( sizden hayırlı haber bekliyorum lütfen.. çok acil ne olur…

    • kudret
      Oca 9th, 2016 12:44

      ben gemide 3. kaptan olarak calisiyorum acil 20 binliraya ihtiyacim var her ay 2 binlira olarak size geri odeyebilirim. orduda ikametgah ediyorum senette yapabiliriz. ama cok acil. sizden haber bekliyorum umut bey.

    • Muammer
      Oca 14th, 2016 14:15

      Merhaba umut bey acillll 5 10 bin TL arası paraya ihtiyacım var senet falan ne gerekiyorsa yaparım borcumu da en kisa surede öderim gorusunce belirlenir zaten istanbul teşekkür ederim

    • Tugba
      Oca 18th, 2016 03:21

      Umut bey mail adresinizi yazmamissiniz, umarım buradaki cvbı görürsünüz.. Acil 100000 TL ye ihtiyacım var..

    • aslı
      Oca 18th, 2016 09:08

      Umut bey merhaba bugun icinde acil 3 bin liraya ihtiyacim var ankaradayim lutfen yardimci olun cok acil

    • Nurcan
      Oca 18th, 2016 11:14

      Çok acil 40 milyara ihtiyacım var manisa da yaşıyorum allah aşkına yardımcı olun 36 ayda geri oderim

    • mustafa
      Oca 18th, 2016 11:24

      öncelikle tşk.ler benim ihtiyacım olan 7.500 tl bunu size 3 ay içerisinde geri öderim ANTALYA DA ikamet etmekteyim

    • Adsiz
      Şub 2nd, 2016 22:23

      Mrb kocaeli çayırova da yaşıyorum 10000 veye 15000tl civarı nakit ihtiyacım var

    • oğuz vuran
      Şub 3rd, 2016 01:21

      Bana cok acil 2ay odemeli 7bin tl lazim banka borcum var ve ozemezsem ceza evine girebilirim bana yardim ederseniz sevinirim umut bey tekirdağ çerkezköyde ikamet etmekteyim

    • burcu
      Şub 3rd, 2016 18:25

      merhaba umut bey 7000 lira lazım acil nasıl yardımcı olabilirsiniz

  12. jda
    Oca 17th, 2016 21:14

    Ya Allah aşkına kim aldı burdan destek yardım bırakın arkadaşlar ne senetle para veren ne de kredi çıkaran var. Umut baglamayin buraya… Hepsi sahtekar tek tek isim numara veririm kac kisiyi verdim savciliga.. Adam olan yok etekli zilli cok dikkat edin lutfen…

  13. özlem
    Oca 31st, 2016 12:40

    Selam,
    Bu sene işkerim pek yolunda gitmedi… hastane masrafları cok oldu.Fakat her ay düzenli ödeyebileciğim 300 TL.civarı ayırabileceğimbütçem var.Zaten haziran ayının son haftası gelecek bir paramda mevcut . Sıkıntımmm şu an….. yaklaşık 9000 TL. ihtiyacım bulunmaktadır. Söz verdiğim tarihlerde aylık 300 veya zorladığımda 400 Tl.çıkış yapabilirim ki zaten kalanıda haziran sonu kesinnnlikle ödeyeceğim.Bana bu konuda yardımcı destek olabilecek birini arıyorumm.Sağlamım ve assla sözümden geri durmam….
    İyi günler……

Yorum sayfaları
1 17 18 19