tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler

tefeci+ar%C4%B1yorum+diyenler+tefecilik+yapanlar+tefeci+ve+tefeciler tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler
tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler

TEFECİLİK YAPANLAR VE TEFECİ ARAYANLAR İLANLARI : Bankadan değilde tefeciden faizli borç almak istiyorum diyenler, tüm tefecilikle ilgili ilanları burada bulabilirsiniz, tefeciyseniz yada tefecilik yapıyorum diyorsanız, burada tefecilikle ilgili ilan bırakabilirsiniz. internetten tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler. borç para veren, düşük faizli, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 100, 200, 500 milyar gibi rakamlar borç verebilecek tefeciler arayanlar. tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler iş ilanları.

Arananlar:

  1. ACİL
    Eki 30th, 2014 16:05

    Acil paraya ihtiyacimiz var luften beni arayin gercekten zor durumdayim 50000

  2. adem
    Eki 30th, 2014 17:27

    Acil nakde ihtiyacım var mail adresinden ulaşırsınız sevinirim

  3. adile
    Kas 2nd, 2014 22:06

    gercekten cok acil mail numaranizi atin ariyim istanbulda yasiyorum bankaya olan borcumu kapatip bir yere borclu olmolmak istiyorum lutfen yardimci olun

    • bir dost
      Kas 9th, 2014 01:11

      adile hanım merhaba.ne kadar nakit e ihtiyacınız var acaba?

      • isa özer
        Kas 10th, 2014 15:29

        bir dost yardımcı olurmusun

  4. oktay
    Kas 3rd, 2014 21:21

    Merhaba 20.000 tl nakite ihtiyacım var.bankalarla aram bozuk bu yüzden kredi alamıyorum.İstanbulda toki konutlarında evim var (taksitleri olduğundan tapusu üzerime değildir tokidedir tapu.) Uzun lafın kısası mühendisim 3750 tl net gelirim var aylık yada belirli bir tarih sonra ödeme yapabilirim. bankalar borçlarım için bu aralar indirim yapıyor bu indirimlerden faydalanmak için bu paraya ihtiyacım var.Faizle borç verebilecek kişiler irtibata geçerse (açıkçası tefeci arıyorum) sevinirim.

  5. aytenpazar
    Kas 10th, 2014 21:03

    Merhabalar ben ev tekstil ve çeyizlik pazarcilik yapiyorum serbest meslek oldugu icin bankalardan ihtiyac kredisi kullanamiyorum cok acil 10 milyar nakite ihtiyacim var yardimci olurmusunuz cok acil

    • SALIH
      Kas 25th, 2014 18:42

      Yardimci olunur ama ödemeniz nasil olacak

      • baris
        Kas 26th, 2014 00:39

        salih bey banada yardımcı olabilirmisiniz 5 senedir aynı kurumda çalışmaktayım sağlık problemlerimden dolayı sigortadan paramı gec aldım ve bankalarla aram bozuldu 4 ay yaklaşık geriden gidiyorum20000 tl ihtiyacım var aylık 1200 tl ye kadar geri ödemeli kefilli ve noter onaylı senet yapabilirim maaş bodromu da brüt 3100 bazen 3500 mesailerle maaşım var, nasıl yardımcı olabilirsiniz.
        teşekkürler şimdiden

  6. yılmaz
    Kas 12th, 2014 08:09

    100000 tl ye ihtiyacım var.bunu bana senetle verebilecek birini arıyorum.uşakta memurum.maaşım 3200 tl…bunu ayda 2000 tl senetle 70 ayda 140000 olarak ödemeye hazırım.ciddi kişiler arasın lütfen…

  7. metehan
    Kas 13th, 2014 00:11

    Benim acilen 25 bin tl ye ihtiyacım var salon açıcam. 50 bin olarak geri ödeme yaparım bayan kuaförüyüm ve masörüm salon açıcam bana ulaşır mısınız kocaeli gebze de yaşıyorum

  8. acil turizim
    Kas 22nd, 2014 11:36

    turizim yeri satmak istiyorum,acilen paraya ihtiyacim var
    arayin lütfen,cok acil.

  9. soner
    Kas 23rd, 2014 20:01

    Herkese SELAM öncelikle adım SONER soyadım önemli değil . Daha önce telefon numaramı byazmıştım amabazı işgüzarlar numaramı borçverilir başlığı ile kullandıkları için değiştirdim oyüzden numaramı vermeyeceğim.
    Şimdi kısaca sorunumdan bahsedeyim.
    kredi kredi kartı v.b. borçlarım ki boşanmadan kaynaklı ve diğer sebeplerden borçlarım çoğaldı . Dağınık ldukları için bir araya geldiğinde ödeme sorunoluyor onun için yapmak istediğim tek yerden borç para bularak bir yere borçlanıp en kısa zamanda ödemek .
    Nasıl ödeyebileceğime gelince iki işte full timeve 3 senedir aynı işyerlerinde çalışıyorum ayda 750-1000 TL arası ödeyebileceğim şekildeki (borçlarımı kapattığımda bu ödeme çok rahat olucak.
    Durumun kısaca özeti bu bu şarrtlarla borç para yada kredi adına yardımcı olabilecek kişiler varsa bana mail yolu ile ulaşmalarını istiyorum ancak şunu önceden belirteyim parayı elime almadan kimseye herhangi bir şekilde ( tminat ,sigorta masrafı , v.b. ) gibi ödeme kesinlikle yapmam .
    ihtiyacım olan para net 15.000 tl geri ödeme 18.000 TL olarak yapmaya hazırım ( belirttiğim şartlarla aylık taksit halinde )
    kısaca durum budur . detay için görüşebiliriz SKYPE üzerindende görüşebiliriz..

    Dürüstçe konuşuyorum aynı dürüstlükde insanlar muhattab olsun ötesi küfrü yer

    Herkese ALLAH yardım etsin zor zamanlarda yaşıyoruz …..

  10. Zeki
    Kas 25th, 2014 18:13

    Öğretmenim, sıkıntılı bir süreçten çıktım, kredi taksitlerimi geciktirdiğim için kredi puanım düşük ve bankalardan kredi kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek kredi verebilecek olan varsa mail atabilir, tel.no bırakılırsa geri dönerim.

  11. SALIH
    Kas 25th, 2014 18:35

    Cok acil paraya ihtiyaci olan arkadaslarla görusulur yardimci olunur

    • VOLKAN
      Kas 25th, 2014 22:30

      Yardımcı olurmusun bana?

    • Tuğba
      Kas 28th, 2014 00:51

      On odeme falan istemiyorsan görüşebiliriz.

    • MESUT
      Ara 1st, 2014 10:45

      SELAM ANKARA DA MEMURUM BANKA BORÇLARIMI KAPAMAK İÇİN 50,000 TL İHTİYACIM VAR AYLIK ÖDEMELİ MAAŞ 4500

    • duygu
      Ara 7th, 2014 13:52

      iyi gunler benim 13000tlye ihtiyacim var toplam borclrimi kapatip bir yere olsh ustiyorum yardimci olabilirmisiniz cok acil hepsi ayri ayri oldugundan dolayi odiyemiyorum o yuzden avukaylik sorunum var acil donerseniz cok sevinirim

  12. Salim
    Kas 25th, 2014 18:56

    Arkadaslar salim diye bir arkadasi size tavsiye ederim ben aldim 12000 tl aldim 18 ay aylik 900 tl ödeme yapiyorum 4200 tl fark aliyor olsun işimi gördüm sagul salim abim tskr ederim

  13. ea
    Kas 25th, 2014 21:31

    Merhaba 18bin lira alt limitle 30bin liraya kadar ihtiyacım var. Faaliyette olan bir firmayı ltd şirket yapıp sahibi olacağım. Faizle yada banka kredisi çıkartabilecek arkadaşlar yazsın lütfen. Ön ödeme gibi birşey söz konusu değildir, anlaştığımız oranda komisyonunu alacaktır. KKB skorum en son 1034dü. 125 gün ssk var. Çok sayıda başvurum olduğu için (ki ben yapmadım) kredi çekemiyorum. Ben bu işi hallederim diyen yada faiz, tefeci vb. herşey kabulümdür.

  14. DİLEK
    Kas 29th, 2014 22:50

    60 tl ihtiyacım var nekadar borcum olacak ogrenmek istiyorum ben aylık ve on odeme yapmayacagım bana biryerden para gelecek gelinceye ana parayı yatırp gerisini diğer para gelince verecem dolandırıcı degilim cok acil ciddi olanlar arasın dönerseniz sevinirim cok acil evim arabam yoktur bunu yalandan yazmıyorum dürüst bir sekılde sartlarımı kabul eden arasın sadece bana 1yıl sure verılsın gelen para belkı buzamana kalmaz benim acil durumuma kulak verin aramızda guzellikle para alışverişi olmasını istiyorum ben borcuma sadığım yeterki dürüst uckaccı olmayalım budediğim zamanda oderim acele ararsanız sevinirim korkarak yazıyorum ben tefecilerin bizleri anlayacagından eminim tek istediğim bu borcu aldık tan ödedikten sonra yardım ettiler diyerek tesekkur yazısı yazmak istiyorum insanların bozuk durumlarından yaralanmasınlar ödeyecek insanlarda bu veren kişiler arasında saygılı olup guven verilsinki zor kalan kişiler aramızda yanmasın tesekkurler

  15. Memet
    Ara 1st, 2014 12:54

    ben ailevi ve işle ilgili problemler yaşadım. daha önce babam ben askerdeyken kredi taksitlerimi ödemediği için bankalardan kredi alamıyorum. mart ayında tamamını geri ödemek üzere bana 20.000 lira finans sağlayacak birini arıyorum. eğer bana yardımcı olursanız yuvamı ve geleceğimi kurtardığınız için ömür boyu hayır duamı alırsınız. mart ayında kesinlikle paranın geri dönüşü hazırdır. iyi günler.

  16. ozge
    Ara 8th, 2014 16:23

    acil 10.000,00 ihtıyacım var muhasebe muduruyum kefıl oldugum bır yakınım borcunu ödemedıgı ıcın bana ıcra yazısı geldı ve bankadan sıcılım bozuldugundan kredı cekemıyorum .aylık ödemesınde hıcbır sıkıntı yasamam .acıl maılıme donus yapabılırmısınız ?

  17. mustafa
    Ara 15th, 2014 15:49

    Slm biz evlenicez istanbul da oturuyoruz ben engelli bir bayanim ve bize cok ama cok acil toplu para lazim 25 bin tl bize kimse yardim etmiyor ALLAH rizadi ne olur yardimci olun tek umudumuz siz kaldinz size yalvarirm ne olur geri dönün size yalvarirm geri donun

  18. Sibel
    Ara 16th, 2014 20:44

    Birallahın kulu gerçekten dùrùst insanların zordurumundan menfaat peşınde koşmayan şahıslar yardım edın.çok acil zordurumdayım 20bin kadar 30bin olarak geri ödemesı olacak nakde ihtıyacım var.banka borçlarımı kapatıp yetim aylığim ve çalıştiğım yerden aldığım maaşla aylık 1000tl olarak kesın geri ôdeme yapabılırim. artık bıri duysun

  19. burak
    Ara 17th, 2014 15:13

    Salih bey ben ogrenciyim aylik net gelirim 2000 lira yazlari ise babamin isleriyle ugrasiyorum yazlari ise her gun calisiyorum babamin isinde ortalama 5000 yakin para aliyorum aylik ama gelirim belgelenemiyor ve bu yuzden kredi cekemiyorum babamla aram bozuldu kredi kartlarimi aldi anlayacaginiz acil 6000 lira lazim bana aylik 800 fln oderim yada hepsini 1 aya kalmaz arami duzeltir hepsini kapatabilirim acil yardim ederseniz sevinirim faizin hoc onemi yok salih bey

  20. yasin
    Ara 17th, 2014 22:06

    Slm iyi akşamlar Petrol işi ile uğraşıyorum ACİL 70 bine ihtiyacım var hipotek verebilirim ödeme nasıl isterseniz o şekilde yapabilirim ama bana en cuma sabahına kadar dönüş yapılmasını rica ederim…

Yorum sayfaları
1 14 15 16